RETURNARE

Dacă nu sunteți mulțumit de produsul dvs. Saboticonfortabili, îl puteți returna în termen de 30 de zile de la livrare fără a specifica un motiv specific pentru returnare. Vă vom rambursa contravaloarea totală a bunurilor achiziționate (excluzând costurile de transport). Costurile pentru livrarea de retur vor fi facturate clientului.

Dreptul de retragere din contractul de vânzare (care este în vigoare în momentul emiterii facturii) este refuzat dacă produsele pe care clientul dorește să le returneze sunt realizate la comandă pentru client, conform specificațiilor lor precise (dimensiuni, culoare, etc.) și /sau au fost adaptate nevoilor sale personale și, prin urmare, exclud introducerea ulterioară pe piață.

CUM POT FI RETURNATE PRODUSELE?

  • trimite-ne un e-mail la office@saboticonfortabili.rocu subiectul „ Retur [număr comandă] ”
  • completați documentul de retur și trimiteți-l împreună cu coletul.
  • Descărcați formularul de returnare a documentului de retur
  • ambalați produsul care va fi ridicat de curier rapid
  • odată ce produsul ajunge în depozitul nostru, vom rambursa contravaloarea plătită la achiziționarea produsului

Clientul trebuie să returneze vânzătorului bunurile nedeteriorate și în aceeași cantitate cu cea primită (cu excepția cazului în care produsul a fost deteriorat, distrus, pierdut sau piese s-au pierdut la livrare). Aceasta înseamnă că clientul nu trebuie să folosească produsul în mod liber în perioada anterioară rezilierii contractului de vânzare.

Clientul are dreptul de a testa marfa in limitele necesare unei evaluari obiective a produsului. Orice utilizare a produselor care se abate de la cele menționate mai sus este considerată a fi utilizarea efectivă a produsului și duce la pierderea dreptului clientului de a anula contractul.

În cazul anulării unui contract de vânzare în care au fost utilizate cupoane de reducere sau coduri promoționale, acestea trebuie considerate reduceri și, prin urmare, nu vor fi returnate clientului.