Livrarea produselor se va face prin intermediul firmelor de curier  în maxim 2 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, oriunde pe teritoriul României.

În cazul comenzilor pe teritoriul României, tariful este de 20 de lei pe colet, pentru achizitia cu cardul, pentru plata ramburs, costul este de 25 lei, iar în situația în care suma unei singure comenzi este de minim 300 lei, livrarea este gratuita.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, in intervalul orar de functionare a firmei de curierat, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să contacteze clientul. În cazul în care nici la cea de-a doua încercare de livrare clientul nu este găsit la adresa de livrare, comanda va fi anulată și produsul returnat in depozitul Saboticonfortabili.ro , clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare perfectă și o reprezintă semnatura pe documentele legale. Factura sau bonul fiscal constituie dovada încheierii contractului de vânzare-cumpărare, conform legislației românești în vigoare.

În ceea ce privește comenzile primite după ora 15:00, acestea vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite sâmbăta, după ora 11:00,  vor fi procesate în următoarea săptămână, luni.

Saboticonfortabili.ro își rezervă dreptul să anuleze livrări ale produselor comandate  persoanelor care au refuzat de mai multe ori coletele fără a avea un motiv întemeiat.

    Date identificare

    Garantie