Garantia comerciala acordata este de 30 zile de la primirea produsului.

Garantiilor consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si se regasesc in certificatul de garantie ce insoteste produsul. Pentru a beneficia de garantie, consumatorul are obligatia sa respecte instructiunile, recomandarile si observatiile cuprinse in certificatul de garantie .

Saboticonfortabili.ro nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre client.

La solicitarea garantiei este necesara trimiterea produsului defect, prin curier catre Saboticonfortabili.ro  la adresa specificata, in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala/bon fiscal si chitanta de la curier, plus reclamatie scrisa in care sa fie precizate: nume, prenume client, telefon contact, motivul reclamatiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamatie, pretentiile clientului. In cazul in care produsele sunt returnate catre Saboticonfortabili.ro neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca Saboticonfortabili.ro sa solutioneze cererea de acordare a garantiei.

Termenul legal pentru solutionarea reclamatiei in baza garantiei este de 15 zile de la primirea produsului defect.

Procedura reclamatiilor legate de coletul (produsul) primit de dvs, in sensul problemelor cauzate de serviciul de curierat, de transport inclusiv de lipsa de conformitate a produsului este urmatoarea, in caz contrar nefiind luate in seama:

Reclamatiile se transmit in prealabil pe email, in maxim 48 ore de la data primirii produsului de catre client (dupa acest termen reclamatia nu mai este valabila)

Produsul se trimite la sediul Saboticonfortabili.ro  prin curier, in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier, plus reclamatie scrisa in care sa fie precizate: nume, prenume client, telefon contact, motivul reclamatiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamatie, pretentiile clientului.

Saboticonfortabili.ro va raspunde reclamatiei in termen de max. 5 zile de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiilor si garantiilor, Saboticonfortabili.ro  poate sa decida:

  • respingerea reclamatiei;
  • remedierea marfii reclamate pe cheltuiala sa;
  • acordarea unui rabat;
  • inlocuirea marfii sau returnarea acesteia.

Nicio reclamatie nu va fi luata in considerare daca produsul a fost modificat, prelucrat sau s-a intervenit in orice fel asupra lui. Prezenta enumerare nu este limitativa.

Clientul nu este indreptatit sa solicite daune interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la Saboticonfortabili.ro  daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.