Asa cum bine stiti, producatorii italieni de incaltaminte,ofera la nivel international cea mai buna incaltaminte fabricata printr-un sistem special de injectie directa si nu numai.

Sabotii medicali, papucii de casa, slapii si sandalele cu metode de reglaj pentru picioare dificile, dar si sneakersii, toate au la baza talpa confortabila si materialele de inalta calitate. Toate aceste aspecte propulsandu-i printre liderii mondiali ai acestei industrii.

Infiintata in luna Mai 2010, cucerita de calitatea si durabilitatea produselor ce au la baza talpa de spuma poliuretan, Saboticonfortabili.ro are ca obiectiv punerea pe piata romaneasca, a unor produse de calitate, fabricate in Italia de catre producatori specializati pe incaltamintea confortabila.

Azi putem spune cu satisfactie ca am rezistat pe piata datorita respectului acordat clientilor nostri, in cursul anilor ce au trecut, oferind mereu produse de calitate in punctele noastre de vanzare directa, internet sau la diferite expozitii cu profil pentru sanatate generala.

Va multumim tuturor celoe ce ati achizitionat incaltamintea noastra si sa nu uitati niciodata:’’Bunastarea pleaca mereu de la picioare in tot corpul’’